DUO-behandlingar

Är ni två som vill gå på behandling samtidigt? Boka någon av våra populära DUO-behandlingar och dela upplevelsen med någon du tycker om. På alla DUO-behandlingar anges priset per person. DUO-behandlingar utförs av en terapeut.

Valentines Duo

Behandlingen inleds med en ljuvlig saltskrubb över hela kroppen. Efter dusch fortsätter behandlingen på en varm massagebrits med en helkroppsmassage i en väldoftande chokladolja. Varma lavastenar placeras ut på din kropp, som verkar avslappnande på muskler och sinne, samtidigt som du får en lättare ansiktsbehandling med rengöring, mask och creme.

En av er börjar med varma stenar och ansiktsbehandling, under tiden som den andra får massage, efter halva tiden byter ni. Behandlingen för er som vill skämma bort sig helt!
90 minuter – 975 kr per person

Total Back Duo

Båda får varsin terapeutisk ryggmassage som kombineras med rygginpackning med en djupverkande olja och varma lavastenar. Värmen i stenarna verkar djupt ner i musklerna och sänder lugnande signaler till nervsystemet. En av er börjar med inpackningen under tiden som den andra får massage, efter halva tiden byter ni.
50 minuter – 650 kr per person

Spa Face Duo

Ni får båda varsin uppfräschande ansiktsbehandling utan porrengöring, där er terapeut anpassar kuren efter din hud. Behandlingen består av rengöring, peeling, återfuktande mask, ansiktsmassage och creme.
40 minuter – 650 kr per person

Total back and Spa Face Duo

Den ultimata behandlingen för er som både vill ha en uppfräschning för ansiktet men samtidigt ryggmassage med varma lavastenar. Här får ni helt enkelt både Total Back Duo + Spa Face Duo!
60 minuter – 750 kr per person