Ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling

Behandlingen inleds alltid med en konsultation och hudanalys. I behandlingen ingår moment som rengöring, peeling, portömning (ej under 30 min), mask efter hudtyp samt formning av ögonbryn. Behandlingen avslutas med en skön avslappnande ansiktsmassage samt fuktkräm och ögonkräm. Din terapeut anpassar hela behandlingen efter dig för att du ska få det allra bästa resultatet.
30 minuter – 529 kr
60 minuter – 799 kr
90 minuter – 899 kr

Anti-age behandling

Behandlingen börjar med en härlig rengöring, därefter peelas huden så den får fin lyster. Du får njuta av en avslappnande ansiktsmassage, nackmassage och skalpmassage. Därefter lägger vi passande serum eller olja och sen en ansiktsmask som tillför huden mineraler och spårämnen som hjälper huden att öka fukthalten. En underbart skön och avslappnande behandlingen som jobbar anti-age.
60 minuter – 799 kr

Aha behandling

En djupverkande ansiktsbehandling. Vi använder 20% AHA syra naturligt från sockerbetor. Motverkar och minskar pigmentering, porsammandragande och slätar ut fina linjer. Denna behandling görs bäst i kur på 5 tillfällen en gång per vecka i fem veckor.
45 minuter – 529 kr
5 kurer – 2.000 kr